неделя, 25 септември 2011 г.

Защо „уволних“ Бойко Борисов ли?

Вие сте тук, защото сте гледали по телевизията за „сайт-двойник уволни Бойко Борисов“.

Какво направих всъщност.
Използвах BO.LT и с негова помощ направих клонинг на сайта на министерски съвет и го направих по-хубав – така, както на мене ми харесва – с новина, че Бойко Борисов подава оставка.

След това, публикувах „новия сайт“ през twitter.

Минути по-късно го сложих и в профила си във Фейсбук (който все се каня за закривам) и се започна чудото. Първо Дневник пое щафетата, после ТV7, след това агенция КРОСС и после всички останали.

Bo.lt обаче се скапа и изтри текста на съобщението при поредната редакция и затова написах този материал за да обясня, защо всъщност съм уволнил „любимеца на народа, който все строи магистрали и плаши с тройната коалиция“:

„Уволних“ Бойко Борисов, защото не ми харесва управлението на Държавата и все по-често мисля за емиграция, вместо да създавам нещо тук.

Писна ми и така показвам своя протест. А вие мълчите ли си?

П.С Този „протест“ няма нищо общо с предизборни борби и съмнителни партии, a показва силата на новите технологии и че промяната може да стане за секунди, стига да я поискаме.

source

Една интересна апликация която ни позволява да направим нещата от своята гледна точка, без да нарушаваме чуждата работа по сайта.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More